Válassza az Oldal lehetőséget

Ellenzéki halálkampány

Ellenzéki halálkampány

COVID, mára már talán az egyik legismertebb nemzetközi szó a világon. A „moslékkoalíció” kifejezés meg, habár nem nemzetközi, de hazánkban biztosan ismert elnevezése annak a vegyületnek, amibe a Jobbik, a DK, az MSZP, az LMP, az Együtt, és a Momentum tömörülni próbál. Ezekben a totálisan ellenkező pártokban és pártmaradványokban annyi a közös csupán, hogy a hatalmat akarják. Bármi áron! Ehhez sem eszközben, sem stílusban nem válogatnak. Hazudoznak, önmaguknak ellentmondó kommunikációt folytatnak, megtévesztik, átverik saját szavazótáborukat is. Nézzük csak, még miben is nyilvánul ez meg. Naná, hogy a COVID kommunikációjuk az.

Az ellenzéki tömörülés először megállapította, hogy „ez a vírus nem is létezik, csupán Orbán találta ki”. Aztán megállapították, hogy „mégsem Orbán, hanem a Bill Gates, de Orbán neki dolgozik”. Aztán ágáltak a korlátozások ellen, mondván, hogy „valójában sokkal kevesebb a halott, mint COVID nélkül, tehát a kormány hazudik, a korlátozások feleslegesek”.

És még csak múlt nyárnál tartunk ugye. Nyáron elkezdték azt szajkózni, hogy „Orbán eltüntette a vírust”, hogy mindenki mehessen a „Mészáros Balatonjára”, tehát ne nyissunk!Majd a tél eleji korlátozások ellen látványosan és zajosan „sajnálni kezdték” a vendéglátókat, szállodákat, amikről nyáron még azt állították, hogy „azok mind Mészáros és Orbán Ráhel tulajdonában vannak”, sőt, egészen a falusi kiskocsmákig szinte minden egység!

Tehát „Orbán visszahozta a vírust”, de a vendéglők nyissanak ki! Azonnal, és a kocsmák is! Aztán a kormány a súlyosbodó helyzet miatt további szigorításokat vezetett be. Az ellenzék a helyzet javulásakor ismét a számokat kezdte feszegetni a szokásos módon, hogy „a kormány hazudik, a számok biztosan magasabbak, többen halnak meg”, mindeközben néhány elmaradott harsonázza még mindig, hogy sokkal kevesebb a halott, mint amit a kormány mond. Tehát akkor most felfelé vagy lefelé csal a kormány, kedves ellenzék, vagy csak elfelejtettek szólni Mari néninek, hogy már nem azt kell kiabálnia, hogy „kevesebb”, hanem azt, hogy „több”? Akik eddig a vendéglátósokért „aggódtak”, azok most azt harsogják, hogy „korai a nyitás”. A legextrémebb blődségük az volt, hogy „a vendéglátósok csődbe mehetnek a korai nyitás miatt”.

A legszebb ebben a tragikomikus ellenzéki kommunikációban és gondolkodásmódban az, hogy jól elhatárolható ideig az oltás ellen hadakoztak, a DK még aláírásgyűjtésbe is kezdett a keleti vakcinák ellen. Aztán rádöbbentek, hogy ez egy hibás taktika, és látszólag az oltás mellé szegődtek. De szegény szerencsétlenek ezzel párhuzamosan az oltottságot igazoló plasztikkártya és az ezzel járó kedvezmények ellen is hadakozni kezdtek. Tehát akkor most oltassunk és élvezzük mindez előnyeit, vagy sírjunk az oltatlanul megkülönböztetettek miatt? És különben is, „korai volt a vendéglátók megnyitása”, de „tönkremennek a vendéglátók, ha csak a kártyás mehet be”. Az a tény egyiküket sem zavarta, hogy a teraszra nem kell kártya, de ez most bagatell dolog, lépjünk túl ezen. Ellentmondást ellentmondással halmoznak, de ez látszólag sokaknak nem tűnt még fel, és sokakat nem is zavar. Az ellenzék „halálkampányt” folytat. Többször kijelentették, hogy nekik „az a jó, ha a fidesznek minél rosszabb”, és sajnos azt is, hogy „minél jobban tarol a vírus, nekik az a jó, mert akkor az emberek a kormányt szidják”. Ezt így kerek perec a képünkbe nyomták, és a saját szavazóikéba is! A minél több halálra, minél több fertőzöttre, a korlátozások elleni hergelésre alapozott halálkampány nem csak embertelen, gusztustalan, de vállalhatatlan is. Sajnálom az ellenzék szimpatizánsait és leendő szavazóit, hogy ilyen gátlástalan, önmagának is ellentmondó halálbrigádra akarja bízni az ország vezetését. Legyenek bölcsek, és ne szavazzanak az ellenzékre.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások