Válassza az Oldal lehetőséget

Amikor mindenki más hibás az elcseszett előválasztási kabaré miatt

Amikor mindenki más hibás az elcseszett előválasztási kabaré miatt

A szombati ellenzéki előválasztási szavazás fiaskója nagyon pontosan rámutat: ismét bebizonyították, hogy teljességgel képtelenek a kormányzásra, mivel még saját bulijukat, az előválasztást sem tudták működőképessé tenni.

Látszik az átgondolatlanság, a kapkodás, hiszen a Momentum közösségi oldalán a minap még kétségbeesve kerestek segítőket az előválasztásra, kétezer forintos órabérrel.

A kérdés adódik: akkor az ellenzék hogyan működtetne egy országot?

Talán csak a hurráoptimizmus vezérelné őket, és a nyerészkedési vágy. Kiszivárgott, hogy az ellenzéki pártok politikusai megbánták, hogy ebbe a cirkuszba belevágtak, mivel enélkül is képesek voltak leosztani a helyeket egymás között. A nagy erőlködésről, hogy az látszódjon, mekkora nagy szavazóbázisa van egy-egy ellenzéki pártnak, Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök- jelöltje  egy rádió műsorban műsorában mondta el, hogy „Amikor a Villányi úton leellenőrizték az aláírásokat, hogy, hogy nem, a mieink között nem voltak halottak”, hozzátéve: más pártoknál volt kiszóródás, de szerinte látszott, kik dolgoztak adatbázisból. Tehát valószínűsíthető, hogy a többi pártnál szavaztak az elhunytak is!

Amellett, hogy ez kegyeletsértő, ebből az egész erőlködésből látszik, hogy mennyire elszántak, semmi és senki nem számít, mindegy, csak valahogy sikerüljön a hatalmat megkaparintani.

Még az is lehetséges, hogy ezzel a digitális összeomlás trükkel próbálták elterelni a figyelmet a szavazói érdeklődés hiányáról.  Azzal pedig végképp hiteltelenné, és röhejessé tették magukat, hogy a Fideszre meg a kormányra mutogatnak a kudarc miatt, bevallottan, hogy ez egy kommunikációs trükk, amellyel csak a feketeöves, legelvakultabb törzsbázisukat tudják meggyőzni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások