Válassza az Oldal lehetőséget

Ellenzéki cenzúra

Ellenzéki cenzúra

A napokban nagy botrányt kavart Horváth Ákos markolókanalas fellépése, majd az ezt követő illegális versenyen történt baleset, illetve a kettő közti kapcsolat. Erről közben már az országos és a helyi média is beszámolt, ki így, ki úgy.

A helyi ellenzéki összefogás egyik alapszabálya az lett volna, hogy az ellenzéki politikusok nem sározzák egymást, de ugye van az a szint, amikor a becsület nem engedi szó nélkül hagyni az eseményeket, jelen esetben az illegális versenyre buzdítással kapcsolatos illegális aláírásgyűjtést.

A Jobbik helyi szervezete sem hagyhatta szó nélkül, hogy a velük azonos platformon helyet bitorló Horváth lejárassa a Jobbikot a kétes kampányával. Horváth persze szánalmas, kézből kontrázható újabb és újabb hazugságokkal igyekszik kievickélni saját korábbi hazugságai mocsarából, egyre antidemokratikusabb módszerekkel persze. Több helyi fórum foglalkozott az esettel, a Kapo(c)s közösség nevű Facebook-csőcselék reakciója végül artikulátlan szitkozódásba csapott át. Mindaddig, míg a korábbi ellenzéki civil szerveződés egykori elnöke, Fejes úr le nem cenzúrázta a Horváthot kritizáló posztot és kommenteket. Mélységesen megdöbbentő, ahogyan Felder és Fejes védik Ákost, foggal, körömmel.

Tehát elért odáig a kaposvári ellenzék, hogy egy ellenzéki portál ellenzéki posztokat töröl! Mégis mit várhat egy ellenzéki szavazó egy olyan galeritől, amelyik a szabad szólás és véleménynyilvánítás jegyében még a saját párttársait is cenzúrázza? Mit várhat a tisztelt választópolgár azoktól, akik az illegális versenyzés és közveszély okozás legalizálásának hamis ígéretével veri át a szimpatizánsait? Mit várhat az ellenzéki szavazó attól, aki magát a legnépszerűbb ellenzéki jelöltnek hirdeti? Mit várhat Kaposvár attól a Horváth Ákostól, aki a hajója árbócának tetejéről sz@rik a jogra, a törvényekre, miközben ő maga akar a törvénykezés részévé avanzsálni? Leginkább semmit.

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások