Válassza az Oldal lehetőséget

GyorsulÁkos

GyorsulÁkos

Városszerte egyre gyakrabbak az illegális versenyek, driftelések, felbőgő motorok zaja hallatszik, főleg hétvégén. A napokban ismét illegális verseny során történt baleset a Füredi úton, amikor egy versenyző átrepült a körforgalmon, és a műanyagcikk-áruház gyepén landolt. Isteni gondviselés, vagy szerencse előzte meg csak a nagyobb tragédiát.

Azt már tudtuk eddig is, hogy a Jobbik kaposvári politikusai kedvelik a nagyteljesítményű és méregdrága, feltunningolt, főleg amerikai járműveket, és előszeretettel száguldoznak a városban. A feltűnési viszketegség úgy látszik feltétele a Jobbikban való politizálásnak. Horváth Ákos nem csak az adriai hajókázásokat kedveli luxushajóján, hanem a tunning autókat is, vagy csak azok legénységét? Ákos nemrégiben az S-park parkolóját kereste fel potenciális szavazókra hajtva, ami köztudottan az egyik kedvelt gyülekező helye az illegális versenyek résztvevőinek.

Ákos biztosan komolyan vette Karácsony Gergelynek azt a megállapítását, hogy egy vezető akkor jó vezető, ha magas, mert különben nem alacsonyodott volna le annyira, hogy magát magasba emeltetve bíztasson felelőtlen fiatalokat illegális versenyzésre.  Horváth ugyanis a hatás kedvéért egy markoló felemelt kanalában állva szónokolt, hogy apró termetét kompenzálva hülyítse leendő választóit, ígérve nekik, hogy ha parlamentbe jut, akkor legalizálja az utcai versenyeket. Tetszik érteni? Egy törvénytelen, és közveszélyes cselekményre buzdítva, annak legalizálását ígérve kampányolt! Közben előválasztás címen aláírásokat gyűjtött a helyszínen.

Rossz nyelvek azt beszélik, hogy Ákos nemcsak az S-parknál, hanem a verseny helyszínén is jelen volt. Azt is beszélik, hogy az illegális versenyzőknek szóló kampányműsorról akkor távozott hirtelen sebességgel, amikor az egyik versenyző súlyos anyagi kárral járó balesetet szenvedett. Ki tudja, a seatos fiatal talán pont Ákos felelőtlen ígéreteitől feltüzelve száguldott, s csapódott bele a Füredi úti körforgalomba, s csak hajszálon múlt, hogy nem lett tragédia a versengés vége. Mindenesetre felettébb kínos, ha pont akkor történik illegális versenybaleset, amikor Ákos épp illegális versenyzőket próbál hamis ígéretekkel szavazóivá tenni.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások