Válassza az Oldal lehetőséget

Az Elk*rtuk előzi James Bondot

Az Elk*rtuk előzi James Bondot

A jelenlegi magyar közhangulatot jellemzi, hogy jobban érdekli az embereket a tizenöt évvel ezelőtt Gyurcsány Ferenc által elmondott öszödi beszéd háttere, az akkori döntések és események mögötti valós történet, mint James Bond legújabb sztorija.

Az Elk*rtuk egy hiánypótló thriller, amely Gyurcsány Ferenc, és akkori kormánya által elkövetett, minden idők legszürreálisabb politikai manővereit leplezi le, amelyre a jelek szerint sokan kíváncsiak.

Gyurcsány, aki mióta csak megjelent a magyar politikai palettán, mindent elkövetett azért, hogy a nemzet szétessen, megszűnjön, és beolvadjon az általa jelenleg is vízionált nagy Európai Egyesült Államokba, a beszédben bevallotta, hogy permanens hazudozás tartotta hatalomban.

A 2006-ban elkövetett magyarság elleni erőszak és hajmeresztő igazságtalanságok nyomán semmilyen igazságtétel nem történt, Gyurcsány hatalomban maradt.

A film egy szelete az igazságszolgáltatásnak, amely most mindennél időszerűbb, hiszen Gyurcsány ismét a hatalom megkaparintására törekedik. A jogállamiság szenvtelen sárba tiprása a nyugati politikai elitet, és médiát sem hatotta meg, cinkosan hallgattak.

Mi a bőrünkön tapasztaltuk a következményeket, csak túléltünk, most nyilvánvalóan kíváncsian várjuk a thrillert.

Hogy a mozi üzemeltetők vonakodnak a filmet bemutatni, Kálomista Gábor producer szerint vagy politikai szándék, vagy szakmai alkalmatlanság állhat. Ám hiába az erőlködés a baloldal részéről, a film sikerre van ítélve.

Hétfőn jelentette be a Budapest Film, hogy megkezdik a jegyárusítást az Elk*rtuk című filmre, a Corvin mozi kedd déli adatai szerint lényegesen több jegyet foglaltak le a magyar film egy hónap múlva esedékes első vetítésére, mint a csütörtöki James Bond-premierre, amelyre két évet kellett várni. Kálomista szerint egy ilyen lendületes elővételi hullám a konkrét dátum előtt egy hónappal sikeres színházi előadások esetében is ritkaság.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások