Válassza az Oldal lehetőséget

A hatalomfüggő Horváth Ákos függetlenként folytatná

A hatalomfüggő Horváth Ákos függetlenként folytatná

Az előválasztások első fordulója után is dübörög a show a baloldalon, a háttérben a szürke dominanciással, Gyurcsány Ferenccel.

A baloldali pártok között láthatatlanul folyik a véres küzdelem, hogy melyik maradhat életben a DK mellett. A színfalak mögött szűkebb pátriánkban, Kaposváron is vágják egymás ereit az ellenzéki pártok, megy a taktikázás.

Míg a Fakír győzött, Horváth Ákos veszített. Ám Horváthot nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beletörődjön a vereségbe. Baloldaliként ugyan megbukott, azonban függetlenként még van esélye, és tervezi is: Takács Richárd, a Jobbik megyei önkormányzati képviselője szerint Horváth Ákos valószínűleg elindul majd függetlenként is.

Takács azt is megjegyzi szarkasztikusan, hogy „Horváth Ákos nem ismer lehetetlent.” Horváth mindig tudta, hogy hová kell törleszkednie, kire kell felkapaszkodni támogatásért. Ha kell, átnyergel bármilyen lóra, akár a Jobbik jelöltjeként, akár függetlenként is, de ott akarna lenni a befutók között.

Az embereket, akikkel valaha is dolgozott, csak eszköznek tekinti a további felkapaszkodáshoz a szamárlétrán. Használja őket, de ha nincs haszna belőlük, akkor eldobja, elhatárolódik tőlük. Ugyanez a sztori látszik kirajzolódni jelölő pártjával, a Jobbikkal is, használta, de nem működik, így eldobja. Erről az emberről már azt sem tudni, hogy kicsoda. Ő is csak egy szomorú bohóc a balliberális oldalon játszódó bábelőadásban.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások