Válassza az Oldal lehetőséget

Eladnák ezek az anyjukat is!

Eladnák ezek az anyjukat is!

Mindent eladtak, mindent eladnak, mindent eladnának! És most nem a budapesti városházáról beszélünk csak!

Nagy örömünkre rengetegen olvassák a blogunkat, s még nagyobb örömünkre többen véleményezik is az itt megjelenő írásokat! Persze a hangnem olyan, amilyen, az érveket pedig többnyire az indulat helyettesíti.

Így van ez, ha nincs érdemi mondanivaló, így van ez, ha az önmagukat ellenzékbe szorítók fröccs helyett fröcsögőt „isznak”! Szóval a sz@rozók vannak többen, pedig nekik régebben a sz@r is jó volt…

Már megírtuk többször is: ha néhány szót kihúznánk újkeletű bírálóink a szótárából, akkor egyszerűen elnémulnának. Mert nem elég beszélni, néha mondani is kell valamit. Például arról, hogy hol van a nemzet kiárusításából kapott pénz? Miből gazdagodott meg Gyurcsány, a panelproli? Miből „születtek” a vörösbárók? Miért kellett eladni a MOL-t, az Antenna Hungáriát, a budapesti repülőteret, a BÁV-ot, Budapest Bankot, s DÉDÁSZ-t, a KÖGÁZ-t, a TIGÁZ-t, a HungarHotels-t, a Nemzeti Tankönyvkiadót, a MATÁV-ot, a Pécsi Vízművet, a MÁV Cargo-t, a Dunaferr-t, a Dunamenti Erőművet, az ELMÜ-t, az IBUSZ-t, a Rábát és sorolhatnánk a több száz céget.

Miközben mindezt dobra verték, az ország mégis az összeomlás szélére sodródott. Az Orbán meg úgy lop, hogy visszavásárolja az elkótyavetyélt nemzeti vagyont, hazaküldi az IMF-et, támogatásokkal fejlődési pályára állítja a vállalkozásokat, megreformálja a nagy elosztórendszereket, s megteremti a munka alapú társadalom alapfeltételeit, egymillió új munkahely jön létre, erősödik a nemzeti tőke, csökken a kiszolgáltatottság.

És ez nem jó! Mert itt minden jót le kell sz@rozni, mert mértékadóként kell(?) elfogadni azoknak a véleményét, akik megbújtak a lyukban, őrizték az igazgatói széket meg a beosztást, a jó fizetéssel együtt, amíg el nem jött a nyugdíjazás ideje. Akkor aztán megtáltosodtak,  megokosodtak, szerénytelenség nélkül illetik-kelletik magukat, kioktatják a jót is látókat, elfogadókat vagy éppen „helyi politikusnak” állnak.

Hol voltatok eddig? Hol voltatok, amikor kiárusították az elvtársaitok az országot, s egyszerűen hazavitték az ezért kapott alamizsnát?  Mit tettetek Kaposvárért, szemben azokkal, akiket most éppen mocskoltok?

Legalább némi megbánás lenne az arcotokon…

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások