Válassza az Oldal lehetőséget

 „Haverok-buli-Fanta”: Momentum

 „Haverok-buli-Fanta”: Momentum

Már 2017-ben pénzhiány, személyi ellentétek és zsarolások jellemezték a Momentum belső viszonyait – olvasható a párt elnökségi ülésének jegyzőkönyvéből.

Lám csak, az igazság bajnokainál, a habzó szájjal elszámoltatást követelő, átláthatóságról hadováló Momentumnál is sorra dőlnek ki a csontvázak a szekrényből.

Bebizonyosodik, hogy mekkora képmutató, simlis vezetősége van a pártnak, csak a kifelé kommunikációjukban szép és jó minden, belül rohad az egész. Nemrég derült fény Cseh Katalin nagy tételű pályázati pénz botrányára is, már nyomoz az illetékes hatóság az ügyben.

De mire is számíthattunk ettől a ’haverok-buli-Fanta’ szervezettől? Hiszen a kiszivárgott jegyzőkönyvből kiderült, hogy az első adandó alkalommal, ahogy lehetett, a pártkassza minden forintját elbulizták a Nyitás Fesztivál nevet viselő táborukban, amellyel majdnem csődbe vitték a szervezetet.

Zaránd Péter a párt kampányvezetője a jegyzőkönyv szerint közölte, a pártnak nemhogy pénze nem volt, de 15 millió forintos mínuszban voltak az országos választási kampány utolsó szakasza előtt. Azt is elmondta, hogy egy belső vizsgálat ugyan megállapította, kik a felelősök a párt anyagi helyzetének alakulásáért, ám ennek semmilyen következménye nem lett.

A Momentum Kaposváron is szórja a homokot a helybeliek szemébe. Bereczki Dávid bár nagy megmondóemberként a liberális baloldal helyi stiklijeit is rendszeresen ekézi, igazából erkölcsi alap nélkül, mivel – ahogy most kiderült – a pártban, amelynek tagja, a háttérben már évekkel ezelőtt is nagypályás bűnözők osztották egymás közt a kártyát és a pénzt. Gondoljunk bele, hogy ha ők a hatalom közelébe kerülnének, mennyi pénz maradna a kasszában, amihez hozzáférnek?

A Momentum a többi erőszakos, gyűlölködő ellenzéki párttal együtt beállt Gyurcsány mögé, hogy erősítse a jogállam ellenes csaholó csürhét.

Gondoljuk meg, hogy egy Gyurcsány vezette terror államban nem lehet majd boldogan élni, csak félelemben – ahogy azt a történelemből ismerjük.

Ilyen ellenzékkel vagyunk megáldva.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások