Válassza az Oldal lehetőséget

Olvasói levelet hazudott a moslékosvödör

Olvasói levelet hazudott a moslékosvödör

Az elmúlt 30 évben nem volt olyan primitív, együgyű, népbutító propaganda, mint amilyet az ellenzéki moslékkoalíció működtet itt Kaposváron (is).

VargaFakír újságja, az ezalényeg nevet viselő helyi sz@rföccsentő hazugsággyár már nem tud mit kitalálni a bukott népszavazási kezdeményezés mentésére, mint hogy olvasói levelet hazudik.

Azt írja, hogy van olyan ember Kaposváron, aki nekik ír, mármint a helyi, busásan fizetett forradalmáraikon kívül. Ám a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát, azaz az olvasói levél tartalmából, szófűzéséből pontosan tudjuk, hogy ki is írta azt.

De a kedves Olvasóra bízzuk: vajon kitalálja-e? Ki lehet az, aki itt Kaposváron, ilyen színvonalon képes fogalmazni? Segítünk! Íme, a szöveg egy részlete: „Amíg a maffiakormány meleg luxusvillákban kaviárt eszik, addig az ellenzék a hidegben gyűjti az aláírásokat”.

Aztán: „Egy idős asszony is odajött aláírni, az egyetemista unokája nehezen tudja fizetni Budapesten az albérletet, nem szabad hagyni, hogy a Diákváros elől elvegye a helyet a Fudan. Rengetegen járnak Budapestre tanulni, nincs elég kollégium – ezért van szükség a Diákvárosra.”

Vagy éppen: „Szerencse, hogy egy olyan főpolgármester van Budapesten, aki kiáll a Diákvárosért, a gyomrom görcsbe rándul, ha belegondolok, hogy mi lenne, ha Tarlós István tanácselnök lenne Budapest élén.”. Na, ja…

A többiről ne is beszéljünk… Szóval önök is tudják, ki az a kaposvári sz@rzsák, aki ezt írta? Igen, ő!

Mert a kaposvári olvasó nem ezt kérdezi, hanem azt: a kaposvári mutyipolitikusok miért csúfolják meg a demokráciát, miért játszottak előválasztósdit? Mennyire etikus az, hogy a jelenlegi választói vélemény szerint az összefogott hat pártból négy önálló jogon nem jutna be az új parlamentbe, ám a két nagyobb párt – fittyet hányva a választói akaratra – beviszi őket a hátán.

Mi ez, ha nem a választó hülyének nézése? Milyen demokrácia az, ahol megzsarolják azokat, akik el akarnak indulni egy demokratikus választáson? Erről írjatok olvasói levelet megélhetési mutyidemokraták!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások