Válassza az Oldal lehetőséget

Fakír is eltörölné a karácsony szót?

Fakír is eltörölné a karácsony szót?

Egyszerűen hihetetlen, hogy az egykor szebb napokat látott Fakír milyen mélyre süllyed! Mert afelől kétségünk sincs, hogy a kötelező Gyurcsányi propaganda hurkából nem tudja – nem meri – kihúzni a fejét, ha már arra adta, hogy hithű dékás legyen.

Láttuk feszengeni MZP mellett, láttuk az arcát, amikor a „főnöke” égbekiáltó baromságokról beszélt, s perceken belül önmagának is ellentmond, láttuk Fakír arcát, amikor MZP a „beszólásokra” reagált! Ám az, hogy egy alsókategóriás kocsmai színvonalat el nem érő, fröcsögő hazugsággyár szintű lap támogatására szorul, az mindent elmond róla!

De mire is számítsunk: ők a karácsonyt szót is eltörölni akarók magyarországi szószólói. De mire is számítsunk, amikor hazai főgazdájuk az ünnepi üzenetében ki sem ejti a karácsony szót, pusztán „kellemes ünnepről” beszél…

A primitív szócső úgy csinál, mintha innen írta volna:

„Mi, kaposvári emberek nem vagyunk ostobák, és KÖVETELJÜK, hogy a befizetett adóforintjainkat az utolsó fillérig ránk és csakis ránk költse a mindenkori kormányzat. Elég volt a világverő áfából és a különféle sarcokból finanszírozott politikai kampányokból!”

Szóval írja ezt a kizárólag az adófizetők pénzéből fizetett moslékosvödör pártlap, amely átlátszó hazugságaival, együgyűségével méltán mutatja: ettől már tényleg nincs lejjebb! Ilyen színvonalú „termék” még soha az életben nem volt Kaposváron! És ez Fakír újságja! Érti ezt valaki?

Hogyan fogadhatja el ezt a helyzetet egy olyan ember, aki valaha újságíró is volt: ez az egyetemi színvonal? Mekkora szégyen ez a kaposvári egyetemre nézve is, amely hosszú éveken keresztül fizetett egy ilyen embert? – természetesen szintén a mi adófizetői forintjainkból.

Arról nem is beszélve, hogy Fakír „elvtársa”, Helena Dalli egyenlőségért felelős uniós biztos advent kapujában úgynevezett politikailag korrekt kommunikációs irányelvekre készített javaslatot. Ebben többek között azt indítványozta, hogy tiltsák be a karácsony kifejezés használatát.

Mit szólsz hozzá Fakír? Mi a véleményed erről? És a támogatóidnak? És a kommentelőidnek? Ki vele?

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások