Válassza az Oldal lehetőséget

A Momentum, mint a hazaárulók pártja

A Momentum, mint a hazaárulók pártja

Mint ismert szeptember 29-én közös élő televíziós vitán vett részt a magyar kormány igazságügyi minisztere Varga Judit és Donáth Anna momentumos EP képviselő. Aki ország-világ előtt letagadta, hogy sűrűn egyeztetne Vera Jourova bizottsági alelnökkel Magyarországgal kapcsolatban jogállamisági kérdésekben és bármi köze is lenne a Magyarország elleni összehangolt brüsszeli támadásokhoz.

 

A Hír tv informátor című műsorának viszont birtokába került és nyilvánosságra hozott belső momentumos videofelvételen pedig azzal dicsekszik Donáth Anna, hogy folyamatosan informális kapcsolatban áll Gwendoline Delbos- európai parlamenti képviselővel és legalább 3 naponta egyeztet Vera Jourovával informálisan, a célja a találkozóknak feltételezhetően mindig ugyanaz, hogy politikai következményei legyenek a magyar Kormány döntéseinek.

A most kiszivárgott felvételen az is hallható, hogy rengeteg informális telefonhívás és beszélgetés történt, hogy az uniós politikusokat megmentse az öngóloktól.

Ilyen az, amikor valaki Brüsszelben és Budapesten is a brüsszeli érdekeket képviseli. De nyilvánosan ezt persze nem meri vállalni (még).

Azt már csak félve merjük megkérdezni, hogy miért akar valaki másokat megóvni az öngóltól, ha magát nem tudja. És vajon a Somogy megyei momentumos képviselők is valójában milyen érdekeket képviselnek…

 

– Nem szoktam vele lefekvés előtt csacsogni arról, hogy képzeld Vera, már megint mi történt Magyarországon

– Vera Jourovával háromnaponta beszéltem telefonon

– Rengeteg informális telefonhívás, beszélgetés történt

Ezek után adódik a kérdés, hogy vajon a momentum Somogy megyében mandátumot szerzett képviselői milyen érdekből is ténykednek a közgyűlésekben.

A magyar emberek pedig az eddigi választásokon is megmutatták már, hogy nem hisznek az momentum által Brüsszelben és persze itthon folytatott, álhírekre épülő hazug politikának.

 

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások