Válassza az Oldal lehetőséget

Rabosították Varga delegáltját

Rabosították Varga delegáltját

Varga István, a helyi összellenzék képviselő-jelöltje Kaposváron Törzsök Tamást, egy olyan embert delegált egy szavazókörbe beülőnek, aki erkölcstelenségéről és agressziójáról vált hírhedtté.

Törzsök igazi jolly joker. Ha kell, plakátol, ha kell, beülőként dolgozik, de még párt is úgy választ, hogy politikailag összeillők legyenek, s együtt csinálhassák a balhét. Ő az, aki lemigránsozza a Kaposvárra érkező ukrán menekülteket, rühesnek, összeférhetetleneknek nevezve őket. S mindezt Varga leghűségesebb emberként. Megtalálta a zsák a foltját. Szép kis páros, mondhatom.

Nemrég az a hír rázta meg a várost, hogy a DK-s Varga embere, Törzsök Tamás megvert egy fiatalkorút, (aki épp a Mi Hazánknak plakátolt), és olyan sérülést szenvedett, hogy a mentő bevitte a kórházba. Ezek után Törzsök nyilvános helyen, többek füle hallatára még hencegett is vele, hogy rabosították a történtek miatt. Mit várhatnak azok, akik egy légtérben lesznek majd vele a választás napján, én a helyükben nem érezném biztonságban magam.

Ez az erkölcstelen, vörös fejű komcsi képes ilyen agresszióra! Sajnos nem egy elszigetelt esetről volt szó, gyakran értesültünk róla, hogy a baloldali politikusok rendezvényén verekedés, lökdösődés tör ki, köpködnek, elszabadul a pokol. És ők mondják magukról, hogy árad a szeretet közöttük! Ők merik magukat demokratának nevezni! Ha valakinek más véleménye van, akkor azt leköpik, lökdösik, megverik. Lassan már félni kell a baloldaltól, olyan agresszívek.

Törzsök generációsan kötődik Vargához. Törzsök édesapja, Törzsök István a Kaposvári Hunyadi Vasutas labdarugó csapatában focizott, Varga említést is tesz a „Kaposvári Morzsák” című könyvében róla.

Törzsökéknél az agresszió, a vakbuzgó DK-, és Varga-rajongás családi vonás lehet, ugyanis Törzsök élettársa, Kiss Éva üzemelteti azt a kisbuszt, amelynek a rendszáma HFA-393, és amely mostanában végig bömböli a várost Varga és a DK kéretlen hazugságaival.

Törzsök Tamás egyébként nagy lábon él, közösségi oldalának tanúsága szerint Szlovéniába jár síelni, Spanyolországban lazul, amúgy vitorlázik a Balatonon. Vajon ki pénzelheti ilyen mértékben, hogy a drága hobbijainak éljen? S vajon mit vár cserébe kampánymunkájáért?

Mindenesetre a DK nagy bajban lehet, hiszen nem talált megfelelőbb embert egy olyan fontos tisztségre, mint a delegálás. Nincs köztük egy normális törvényt tisztelő ember? Úgy látszik, a gyeplőt a lovak közé dobták, már nem számít semmi, csak verekedni, hőzöngeni tudjon valaki, aki az ellenzék szekerét tolja.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások