Válassza az Oldal lehetőséget

Kiderítettük, miért kuka VargaFakír!

Kiderítettük, miért kuka VargaFakír!

Sokan furcsállják, hogy a helyi Gyurcsány-fióka, VargaFakír egyetlen lényeges, választókerületet érintő kérdésben sem mond véleményt a hóvirágszedés visszaállításán és az egyetem újbóli főiskolásításán kívül.

Persze mi néhányan azért tudjuk ennek az okát! VargaFakírnak ugyanis semmi, de semmi köze a politikához, nem volt és nincs is. Azt sem tudja, hogy eszik vagy isszák. Hogy hogyan lehetett ezzel a „politikai pedigrével” mégis képviselőjelölt, az a DK kaposi állapotát, felkészültségét mutatja. Itt tartanak, eddig jutottak!

Azaz az egész kompániában ezzel a felkészültséggel bizony VargaFakír a legélesebb kés a fiókban! Ennyi! Persze ettől még VargaFakír lehet egy aranyos, légynek sem ártó ember, de hát nem kupolafényesítés itt a feladat, s ehhez bizony kevés lesz Gyula bácsi szorgalmas dicsérete. Az csak a doktorihoz volt elég…

De mire számítsunk, amikor Márki-Zay-t is lekiskorúsították, mert nem tudja, hogy mit beszél, vagyis inkább nem azt mondja, amit mondatnának vele! Mellé tettek egy „független újságírót”, vagy inkább egy politikai tisztet, egy helytartó cenzort, aki még azelőtt elhallgattatja, mielőtt kinyitotta volna a száját. Ő lesz az azután, aki majd megmondja, mikor mit, tehet, mikor, mi lehet!!! Nem gáz ez?

Akkor mi is ez, kedves (ál)demokraták? Mi eredménye volt az előválasztásnak? Nyerni lehet, nyeríteni nem? Ez bizony simán az (elő)választóitok szembeköpése. Mire kapott akkor MZP felhatalmazást, ha nem is beszélhet? Gondolkodtok ti? Olyan ez, mintha a falunkban a Józsi feleségül vehetné a Marit, de nem beszélhetne vele és nem nyúlhatna hozzá? Mit venne akkor a Józsi?

Öregapám megmondta a minap: mindenféle állatot nem lehet összeengedni egy katrocba, nem lehet egy akolba terelni, mert eltapossák egymást! Szóval mi lehetne itt az ellenzéki térfélen az öregapámból ezzel az ésszel?! De nem lesz, mert neki legalább józan paraszti esze van, s nem vállal ezeknél cirkuszi fellépést sem, mert nem bízik abban, hogy valaha is kifizetik a gázsit…

Szóval most már tudjuk, hogy miért is nem beszél a gyurcsányista VargaFakír, miért nincs egyetlen önálló gondolata sem. Mert nincs neki, meg hát nem is lehet neki! Majd a Feriék megmondják, a fröcsögő, pártpénzen fizetett moslékosvödör helyi szekértolói pedig megírják! Repül a Páva, repül a Páva, s ez lesz VargaFakír véleménye!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások