Válassza az Oldal lehetőséget

Kaposváron újra feltámadt a szél!

Kaposváron újra feltámadt a szél!

Elérkeztünk ugyanis az előválasztási bohóckodás második fordulójához.

Gyors összegzés az elsőről:
Az MSZP visszalépteti Pintér Attilát.
Szendefy Mária elindul, majd érdeklődés hiányában visszalép.
Bereczki Dávid elindul, de nem kampányol, kiesik.
Horváth Ákos, elindul, kampányol illegális gyorsulási versenyen, amiben csúfosan elbukik. A maffia módszereket alkalmazó terrorhadjáratával együtt.
Varga Fakír a hóvirágos nosztalgiahuszár „megveri” a mezőnyt.

A második forduló előtt a miniszterelnök-jelöltek között elmérgesedett a hangulat. Amibe most nem szeretnénk mélyebben belemenni. elég, ha látjuk az eredményt. Több baloldali politológus elemző forrásunk állítja valami nagyon félrecsúszott és elszabadult. Nem így tervezték.

Majd helyi szinten a bukottak, az egymást a koncért marcangolók némi alamizsna reményében közösen pózolnak, összeállnak, mintha mi sem történt volna. De ez nem igaz. Nagyon is történt. Elvtelen lejárató kampányok sorát láthattuk.

A jelölt urak kivéreztetve, sántán és megtörve próbálják a renoméjuk utolsó morzsáit kicsit felkapargatni a sáros földről. Jelen pillanatban a kaposvári baloldaliak nagyon nagy bajban vannak. Megkapták a nosztalgiahuszár Vargafakírt, akivel nincs előre. Csak hátra.

A múlt halvány, őszes árnyék formájában visszakacsint az ablakon. Van dal, tájképek. Előtérben összefogást színlelő, de a háttérben véres leszámolási harcot vívó hazug érdekemberek játéka ez.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások