Válassza az Oldal lehetőséget

Sz@rcsinálók!

Sz@rcsinálók!

Hazudsz Pistám, ez az őszinte igazság! Hiába beszélsz te itt, mindenki tudja: sajnos egy szavad sem igaz! Ezzé lettél vagy azt hiszed, ezt várják el tőled? Nagy Imre forog a sírjában! Arra sem figyeltél, hogy a hazugságaidat otthon, tükör előtt mond el, hanem kiálltál vele a mártír miniszterelnök szobrához.

Beszéded közben a valóban jóérzésű baloldaliak először csak forgolódtak, morgolódtak, majd egyre inkább viszketni kezdett a tenyerük. Miféle kémkormányról vizionálsz? Ki figyel téged? Ki jelent rólad és hasonszőrű társaidról? Ki „nyomott el” itt? Mikor kellett meghasonulni? A Kapos tv élén vagy az egyetemen?

Mindig figyeltél arra, hogy nehogy a munka fogságába kerülj. Most meg saját magadnak is hazudsz és ráadásul el is hiszed! Nem Kaposvár tartozik neked, hanem te tartozol Kaposvárnak! Azért, mert ezt a „teljesítményt” ennyi időn keresztül ilyen busásan elismerte.

Jól mutatja hol is tartasz, amikor elfogadod, hogy az ezalényeg nevet viselő, hazug, moslékosvödör szennylap menedzseljen. Mert lehet, hogy „vannak idők, amikor megvakul a történelem”, de nem mindenki lesz hülye vezényszóra.

Rosszul emlékszel Pistám! Nem Pegazus lován jön a megtorlás, hanem a mostani szövetségeseid elődei által behívott orosz tankokon jött a zsarnokság. Ettől igyekeztünk megszabadulni saját erőből és most ti visszahoznátok ezt Európai Egyesült Ál(la)mok formájában.

Miért nem vagytok képesek tudomásul venni, hogy az emberek nem hülyék. Az emberek többsége jelenleg elégedett, van jövőképe, mert látja, ha dolgozik, akkor támogatják.

Elégedetlenek mindig lesznek, mert ilyen a világ. Miért kell mindig, minden jóból sz@rt csinálni? Azért, mert Feri mondta? A folyton károgó kánon beteggé tesz minden lelket. Mi fáj nektek ennyire? A lustaság, a tehetségtelenség, az eredménytelenség? Van ám erre gyógymód! Dolgozni kéne, nem hazudozni!

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások