Válassza az Oldal lehetőséget

Pitiáner, buta hazudozók – Te is az vagy Fakír!

Pitiáner, buta hazudozók – Te is az vagy Fakír!

Kíváncsian várjuk Varga Fakír, legújabb nevén Varga-Dobrev-team Fakír véleményét arról, hogy

1.      Bolgár születésű gazdájához hasonlóan egyetért-e azzal, hogy a pedofil-törvény miatt Magyarország ne kapja meg a helyreállítási forrásokat?

2.      Varga-Dobrev-team Fakír egyetért-e azzal, hogy Soros szervezetek LMBTQ propagandát folytathassanak a magyar óvodákban, általános iskolákban?

Meglepődnénk, ha Varga-Dobrev-team Fakír nem tudná, hogy a magyar helyreállítási tervet ideológiai alapon gáncsolja a Bizottság! Meglepődnénk azon, ha Varga-Dobrev-team Fakír nem tudná, hogy a balliberális feljelentős hiszti, huzavona és huzakodás után Magyarország megkapja majd azt az összeget, amit kért az uniós helyreállítási alapból! Meglepődnénk, ha Varga-Dobrev-team Fakír nem tudná, hogy a tervezet elbírálásának halogatása ellentétes a magyar emberek többségének érdekeivel, az pedig felháborító, hogy elvtársai, a magyar baloldali EP-képviselők azért lobbiznak Brüsszelben, hogy fagyasszák be a tárgyalásokat és Brüsszel gáncsolja el a magyar tervet!

Ha meg mindezt tudja Varga-Dobrev-team Fakír, akkor mi ez az újabb szemfényvesztés, csúsztatás és pitiáner hazudozás? Miért nézi hülyének a kaposvári és a magyar embereket? Kinek érdekét képviseli Varga-Dobrev-team Fakír? Mert a józan többségét nem, az biztos!

 

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások