Válassza az Oldal lehetőséget

Kutyaszorítóban

Kutyaszorítóban

A Kaposvári Egyesület körüli vihar hullámai még mindig csapkodnak, az elmérgesedett vita több frontos: egyrészt a közösségi téren folyik, ahol méltóságukból kikelve mélységekbe rántják le egymást a balliberális oldal helyi szereplői, másrészt pedig a bíróságon, ahol már Takács Richárd részéről megtörtént a szervezet feljelentése.

A történet kiválóan tükrözi, hogy a baloldalon mit is gondolnak arról, hogy „összefogás”! Ha pénzről és paripáról van szó, akkor ott nincs pardon, se testvér vagy barát.

Az olvasó szekunder szégyent érez a baloldali politikusok vitakultúrája miatt. A történet érdekessége az, hogy a közösségi oldal adminjai (Felder Frigyes és Fejes István) kitiltották a jobbikos Takácsot, hogy ne mondhassa el véleményét a Jobbik által támogatott Horváth Ákos kétes ügyeiről. Takács meg is jegyzi: „Felder Frigyes demokrácia…Nagyon nagy szarban lehetnek, ha ennyire fáj a kreténjük hülyesége! Avagy némítás az előválasztás végéig…”, majd másutt megjegyzi: „hogy miért nem támogatjuk a Jobbik központ által segített Horváth Ákost? Horváth Ákos kampánya és teljes személye hazugságokra épül”.

Annyi bizonyos, ahol Horváth Ákos felüti a fejét, ott valószínűleg megjelennek a baljós árnyak előbb-utóbb. Az elmérgesedett helyzetet az egyesületben egy 2019-es kampányfinanszírozási vita tartja életben.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások