Válassza az Oldal lehetőséget

Ha a Fidesz marad, Vargának dolgoznia kell!

Ha a Fidesz marad, Vargának dolgoznia kell!

DoktorVarga persze megint hazudik! Nem tudjuk pontosan, hogy ő-e, de tény: az ő nevében terjesztik a hazugságot. Mert Varga azt írja az újságjában: „Orbán, Gelencsér és többi fideszes tolvaj ezt is jól elintézték: továbbra sem fognak uniós pénzek jönni…”

Persze doktorVarga most is hazudik! Még az uniós barátaik is kikérik maguknak, hogy Magyarországon kormányváltáshoz kötnék a támogatások folyósítását! Ennyire ők sem bátrak, sőt, ennyire nem hülyék, hiszen tudják: ez bizony egy jogképes állítás lenne! Akkor pedig még az uniós bíróságon is bukta van!

DoktorVarga viszont folyamatosan kampányhazudik! Ezt teszi, amióta csak megkezdte áldásos politikai tevékenységét. Összegányolt kampánycsapata hibát hibára halmoz. Most is kiderült: fogalmuk sincs az uniós finanszírozási rendszerről, a működési rendről, az uniós ciklusprogramok lezárásáról, az elszámolások rendszeréről, az előfinanszírozásról, stb.

Csak beszél, ahogy mondani szokták: mint a nagy beteg! Ráadásul nyilvánvaló hülyeségeket szajkóz. Ez derül ki videójából is, ahol simán felolvassa a szájába adott szöveget! A súgógép nem a barátja, furcsa helyzet ez egy volt tévés esetében. Ezért lehet az, hogy doktorVarga minden ellentétes tapasztalata ellenére azt mondja: a Fidesz megszorításokra készül… Mondja ezt a Gyurcsány-kormányok után Gyurcsány embere! Pedig a képlet egyszerű: ha a Fidesz megy, a megszorítás jön! Ha a Fidesz jön, doktorVarga dolgozni megy! Azt pedig nem akar és nem tud. Lusta, mint a dög.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások