Válassza az Oldal lehetőséget

Választás előtt került választási helyzetbe Fakír

Választás előtt került választási helyzetbe Fakír

Roppant kellemetlen, amikor dönteni kell, hogy folytassuk Feri és Klári imádatát, vagy csatlakozzunk egy újonnan meghirdetett párthoz. Fakír komoly választás előtt áll, elvégre egyik gazdája új pártot akar grundolni, mert nem tetszik neki egyik jelenlegi sem.

Az, hogy MZP nem talál magának megfelelő pályát, az az utóbbi hónapok megnyilatkozásai alapján egyáltalán nem meglepő. Beszélt ő már erről és arról, meg azoknak az ellenkezőjéről naponta többször is, nem csoda, hogy nem engedték mozgalomnak nevezett elmebaját önálló frakció állításra alkalmas tovább lépésre.

Viszont itt van nekünk ez a “szerencsés” Fakír, aki tele nyomta a várost és környékét MZP-vel közös plakáttal, de szíve szerint Feri az etalon. Ja, meg Klára. Az a nyilvánvalóan kommunista família, amelyik jól megfér egy igazi úttörő, a dolgozó népért cselekvő bátor jelölt lelkivilágában. Fakír amellett, hogy hithű kommunista – akik mellesleg százmillió ember haláláért felelősek, lazán antiszemiták és egyebek – jelen állás szerint választás előtt áll.

Kiáll—e vajon jelenlegi miniszterelnök-jelöltje mellett, aki nyíltan kijelentette, új pártot kell létrehozni, mert a mostaniak finoman szólva is neccesek számára, akik bármennyire is őt jelölik, nem akarnak vele bizniszelni? Vagy folytatja jó úttörői hagyományait és bátran lengeti tovább Klárika és Ferike vértől, mocsoktól, apróantali áldozatoktól bűzlő zászlaját?

Nehéz a kérdés, Fakír, de jól tudjuk, nem vagy az a megalkuvó fajta, csak akkor, ha érdekeid úgy kívánják. Tehát, számodra tök mindegy, csak ne derüljön ki sehol az igazság, ne ismerjék meg valódi arcodat az emberek, lényeg, lehessen félrevezetni bárkit. Ehhez remekül értesz, és innentől kezdve mindegy, Ferinek vagy Péternek – tudod, MZPéter – hívják gazdádat, maradsz, aki voltál, egy rissz-rossz komcsi.

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások