Válassza az Oldal lehetőséget

Varga is fasiszta?

Varga is fasiszta?

Egyszerűen felháborító, és vállalhatatlan! Márky-Zay Fonyódon kijelentette, hogy „Én ezeket a kanyarokat nem tudom követni. De azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít – ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat –, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.”

Az ellenzéki megmondó emberek persze igyekeztek megmagyarázni, hogy „nem úgy értette”, meg hogy „az a hülye, aki ezt félre érti”. NEM! Itt az a hülye, aki ezt nem érti! Márky egyértelműen kijelentette, hogy fasisztákat képvisel, ő és az ellenzék!

Ő gerinces embernek tartja azt, aki megtartja a saját világnézetét, tehát szerinte a fasiszták is gerinces emberek, ha megtartják a fasiszta világnézetüket! Márky nem csak képviseli, hanem el is fogadja a fasisztákat, a fasiszta nézeteket!

Ennél már csak az a felháborítóbb, hogy egyetlen helyi ellenzéki sem határolódott el ettől a fasisztától! Nem hallottuk Varga Istvánt, a helyi Márky-jelöltet, hogy élesen tiltakozna, hogy ő bizony nem képvisel fasisztákat! Nem tiltakozott Felder sem, aki Varga támogatója! Nem tiltakozott Bereczki Dávid sem, aki szintén a helyi összefogás Momentumos tagjaként Varga támogatója! Nem tiltakozott Fejes sem, de ő nem is fog szembe menni a fasiszta Márkyval a helyi Jobbikos barátai miatt. Nem határolódott el a fasisztázástól Pintér Attila sem, aki a megszűnés határán ténfergő MSZP utolsó tagjainak egyike.

Márky, hogy terelje kicsit a fasiszták képviseletéről a szót, kitette a hírt, hogy egy Buzinkay nevű lesz az ő kormányának LMBTQ államtitkára! Ő a fiúk-lányok és semleges neműek elnökségi tagja, és az LMBTQ jogérvényesülésért lesz felelős. Nyilván, a gyermekvédelmi törvényt egyből kiiktatnák.

Azt viszont nem értem, hogy a fasizmus képviselete hogy fér össze az LMBTQ-val, de nem baj, ők biztosan szeretik egymást így is. Persze ez az elterelő bejelentés egy cseppet sem csökkenti annak súlyát, hogy Márky a fasiszták képviselője! Ő mondta, nem más!

Úgy gondolom, a tisztességes, jobb érzésű ellenzéki sem szavaz ilyen fasiszta patkányokra, mint ez a Márky. Úgy gondolom, ha Vargában csak egy szikrányi becsület volna, elhatárolódna a fasisztázó Márkytól! Ellenkező esetben Varga a cinkosa, és jobb érzésű ellenzéki rá sem fog szavazni! Fasisztákra és fasiszták cinkosaira SOHA!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások