Válassza az Oldal lehetőséget

Ez sem tetszik!

Ez sem tetszik!

Az MSZP országos egészségpolitikus „pápája” már megint kitett magáért! Közösségi oldalán azt írta: „Járványkezelési gyöngyszem, amelyet “megrendelt” az Orbán hívőkből álló Idősügyi Tanács és az úgynevezett nemzeti konzultáció törzsközönsége. A 65 évesnél idősebbek számára vásárlási idősáv, pontosabban a fiatalok számára tiltott időzóna bevezetése értelmetlen és felesleges intézkedés. Csak a generációkat ugrasztja egymásnak.”
Szóval ennyi!
Így látja a magyar egészségügy egyik volt „kormányzója”, aki tevőlegesen járult hozzá a magyar egészségügy totális leépítéséhez. Ha nincs a 2010 óta az ágazatra költött mintegy 25 ezer milliárd, s ami ebből következett, akkor ma a magyar egészségügy a járvány teljes áldozata lenne velünk együtt. Mert a hatalmon kívüli kibicnek semmi sem drága! Szerencsére ezt nem csak mi, hanem még a megmaradt hívőik is így látják! A népeknek ugyanis tele van a hócipóje azzal, hogy itt semmi sem jó, semmi sem működik, csak az ország! A megmaradásért küzdő utódpárt szakpolitikusa láthatná tehát pontosabban is a valóságot, csak ehhez le kellene tenni a mindent lekicsinyítő szemüveget. Ha egyáltalán érzékeli, hogy min keresztül „nézi” a világot!
Kökénymihályok Somogyban is, Kaposváron is vannak! Álhíreket, rémhíreket itt is terjesztenek. Sok-sok pénzért, lelkiismeret nélkül, csupa hazugságot! Nem csak azért, mert így ijesztgetnek, hanem ezért, mert ennyit tudnak! Ennyit és kész! Ezért jól teszik, ha legalább a megmaradt választópolgáraikra figyelnek! Mert mit is írtak az elhíresült poszt alá? „Kedves Mihály fájlalom, hogy nem tudok egyetérteni a fent leírt gondolatokkal. A korlátozás csak az élelmiszer és drogéria valamint háztartási üzletekre, valamint a patikákra terjed ki. Ez a járvány sokkal súlyosabb, mint az első volt…. Ha ez a napi két óra a generációk összeugratásához vezet az nem a Kormány hibája, hanem az intoleráns gyűlölködő konfliktus kereső embereké. A magam részéről nagyon örülök, hogy nem kell vadászni, hogy mikor nem zsúfolt az üzlet és végre, ha elmegyek vásárolni, akkor azt meg is tudom tenni. Lehet, hogy csak a belvárosi kerületekben van igy. A távolságtartás egyszerűen nem működik, ha az ember szól ugyancsak többnyire nem udvarias a válasz.”
Mi sem mondhattuk volna pontosabban! Köszönjük, Mihály! Köszönjük, hogy elmondhattuk!

Válaszolj

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi hozzászólások